Viikinki kabinetti

Kabinetti on sisustettu viikinkiaiheisesti ja siellä on 15 hengelle pitkä viikinkipöytä. Voit varata pöydän seurueellesi viikinkimenuilla. Mikä olisi sen hienompaa, kun viettää synttärit tai tyhy-päivää viikinkiteemalla
Teemaan kuuluu ruokailut lankuilta syöden, moraa käyttäen ja juoden kolpakoista olutta.
Kabinetissa on myös kolme erillistä pöytää mitkä voidaan yhdistää seurueen käyttöön tarvittaessa.
Kabinetti on anniskelualuetta.

Otathan huomioon, että viikinmenun täytyy tilata hyvissä ajoin ennakkoon, koska vaatii varauksen ja ruokailun suunnittelun, sekä ylimääräistä henkilökuntaa.

Viikinki juhlapöytä

Kautta aikojen viikingit kokoontuivat arjen vastapainoksi juhlimaan sotasaaliiden ja kehujen saattelemana. Pöydät notkuivat herkkuja ja juotavaa. Varsin yleistä oli, että juhlaan oli kutsunut ylempiarvoinen Jaarli isoon saliin ystäviä, sekä usein myös vihamiehiä. Salissa juhlittiin ja selviteltiin ristiriitoja hyvän ruuan ja juoman vastapainona.

Viikinkimenu sisältää kabinetin viikinkipöydän seurueen käyttöön.Kabinetin voi varata yksityisesti 3 tunniksi, Lauantaisin kello 21.00 kabinetti avautuu pubin käytettäväksi.

 Pöydän ympärille mahtuu 15 hlö. Kabineettin mahtuu noin. 25 hlö, ja viikinkipöydän lisäksi voidaan menua rakentaa myös muille pöydille. Kabinetin voi vuokrata myös täysin yksityiskäyttöön.

Menu sisältää keskelle isoa pöytää olevia ruokalankkuja, joista jokainen voi valita mieleistään ruokaa. Ruokaa syödään moraa käyttäen ja juoden tuopista virvokkeita. Halutessanne seurueelle viikinkikypärät käyttöön. Kabinetti on anniskelualuetta. Menu myydään minimissään 10 hlö.

Menu

Alku malja sis. alkoholia

Ylikypsää porsaanniskaa

Ripsejä bbq-marinadilla

Kokonaista paistettua broileria vartaassa

Lajitelma mausteisia makkaroita

Paneroituja sipulirenkaita

Valkosipuli öljyllä maustettuja talon maalaislohkoperunoita

Voilla paistettua maissintähkää

Talon coleslow-salaattia

Erilaisia dippejä

45,00€/hlö 


Varatut illat kabinetti yksityisesti illallista varten : 

LA 18.5.2024: kello 18.00-21.00Kuvagalleria